artikel

Tyck om kampanjen var omtyckt!

Målet för distriktet var 1000 besvarade enkäter på en månad – resultatet blev 1500 på en vecka! I Huddinge lyckades vi med 165 st på en intensiv vecka med torgmöten och dörrknackningar!

Och alla dessa enkäter var besvarade direkt till någon av våra aktiva kamrater, visst känns det bra? Det är klart att svaren blir som vi vill – de som röstar på Alliansen eller till höger om den stannar ju inte precis till utan småspringer förbi.

Men det spelar ingen roll om vi bara drar till oss de redan frälsta på våra aktiviteter det är ett bra tillfälle att träffa folk och det ger oss en chans att visa vilka vi är. Det kan ju vara lättare att gå och rösta när man vet vilka som finns på listan, inte bara ett namn och ett inbjudande leende på en valaffisch.

Frågorna vi ställde rörde sig runt välfärden – sjukvård, kollektivtrafik och bostäder –  alltså våra rättvisefrågor som berör så många  och är så lätta att ställa upp på.

Distriktet ska nu sammanställa samtliga svar och redovisa resultatet, självklart ska även vi göra det, detta kan ju bli grunden till valmaterialet?   

Du kan själva gå in på nätet och svara på frågorna www.tyckom.nu t o m 7 december!

Elisabeth

 

Kopiera länk