Uncategorized

Kampen fortsätter!

Tack till alla som varit med och arbetat hårt under valrörelsen och alla ni många som varit förbi våra valstugor och aktiviteter och hejat och pratat. Det har varit kul att träffa er och förhoppningsvis ses vi snart igen!

Valresultatet kan ju lämna mycket övrigt att önska men vad gäller mandatfördelningen i Huddinge så blir det åtminstone ingen försämring för vår del utan vi står kvar på våra 3 mandat.

Vad som är mer positivt är dock att det nu rasar in nya medlemmar och att vi är fler än någonsin som vill kämpa för solidaritet och rättvisa! Nya aktiviteter dyker upp snart och vi ska inte lägga ner nu bara för att valet är över utan ta tillvara på varenda tillfälle att lyfta fram vår politik. Om 1454 dagar vänder vi Sverige tillbaka åt rätt håll – åt vänster!

Kopiera länk