Uncategorized

Välkomna!

Under valrörelsen och framför allt efter valet så har vi fått in massor med nya medlemmar och sympatisörer i Huddinge. Ni är alla varmt välkomna till oss! För att vi ska ha en chans att träffa er mer informellt innan höstens möten drar igång på allvar så annordnar vi ett möte för alla nya medlemmar och de som funderar på att gå med tisdagen den 5 oktober kl.19 på ABF i Huddinge. Anmäl er gärna via kontaktsidan om ni vill komma. Vi bjuder på fika och hoppas på stor uppslutning!

För er som inte har möjlighet att komma då kan vi tipsa om att distriktet bjuder in till möte dagen efter, den 6 oktober, mer info finns här: http://www.stockholmsvanstern.se/vpsthlm/2010/oppet-mote-med-lars-ohly/

Höstens första ordinarie medlemsmöte blir tisdag den 12 oktober kl.19. Mer info kommer!

Kopiera länk