artikel

Kollektivhusmöte

Kollektivhuset Fullersta BackeTisdag 10 juni klockan 19:00 bjuder Kollektivhusföreningen Bergscikadan* in till öppet möte om hur det går med våra planer på att bygga ett nytt kollektivhus i Huddinge.

Tisdag 10 juni klockan 19:00 bjuder Kollektivhusföreningen Bergscikadan* in till öppet möte om hur det går med våra planer på att bygga ett nytt kollektivhus i Huddinge.

Vi kommer att prata om idel spännande saker:

– hur läget är för den motion om ett nytt kollektivhus som Vänsterpartiet och Miljöpartiet la till kommunfullmäktige i höstas

– remissvar på motionen från Huge och kommunens nämnder

– möjliga bostadsområden för ett kollektivhus i kommunen

– hur ett kollektivhus kan se ut och vilket sorts kollektivhus vi alla skulle vilja flytta till

Vi kommer, som förut, att träffas i kollektivhuset Fullersta Backe, Kyrkängsbacken 8 i Huddinge. Om vädret tillåter träffas vi på husets framsida där de boende har skapat en trivsam uteplats, annars flyttar vi oss till den nästan lika trivsamma matsalen.

På plats kommer vi förhoppningsvis ha kunniga och insatta representanter från olika grupper: riksföreningen Kollektivhus NUKollektivhusföreningen Fullersta BackeKollektivhusföreningen Kombo, Huddinges kommunpolitiker och Huge.

Ta med intresserade vänner och bekanta, ju fler desto bättre! Vi bjuder på fika!

*Bergscikadan är en insekt som är sällsynt i Sverige. Den trivs dock bra i Huddinge – precis som vi hoppas att kollektivhuset ska göra!

Med vänlig hälsning

John Håkansso

Kopiera länk