artikel

Vi ökade med 1,3%!

jonatan_porträtt3Hej

Hej

Från botten av mitt hjärta vill jag tacka alla aktivister för allt det hårda arbete som har gjorts under denna valrörelse; ett arbete som också gett resultat! Vi har ökat 1,3% i kommunen och har vunnit ytterligare ett värdefullt mandat. Sammanlagt har vi nu fyra mandat i Huddinge.

Det politiska läget i kommunen är dock fortfarande oklart. Mandatfördelningen mellan de rödgröna och de borgerliga är extremt jämnt, och förhandlingar pågår nu för att nå en uppgörelse, inte minst för att blockera Sverigedemokraterna från att få något inflytande i kommunfullmäktige. Vi vill och hoppas naturligtvis på att kunna ingå i en majoritet och få genomslag för vår politik, så att vi kan få ett stopp för utförsäljning och privatisering, så att vi kan få igång ett byggande av nya prisvärda och miljövänliga hyresrätter, så att vi kan få stärkta resurser inom skola och äldreomsorg och så mycket, mycket mer. Fortsättning följer inom kort…

Jonatan Spejare, ordförande Vänsterpartiet Huddinge

PS. Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle än NU för att börja engagera sig i vänsterpartiet. Hör av dig till oss med dina tankar, idéer och förslag, eller om du är bara nyfiken på något. Vi tar tacksamt emot all hjälp vi kan få!

 

 

Kopiera länk