Aktuellt

Ett bättre Huddinge är möjligt – (V)-förslag till mål- och budget för 2018


Idag, den 12/6, hålls budgetdebatten i Huddinge kommunfullmäktige. Vänsterpartiet har lagt ett väl avvägt förslag till mål och budget för att ta ansvar för en växande kommun där välfärden måste hänga med i utvecklingen. Det är en budget där vi tar ansvar för att göra nya satsningar, men också att se till att kompensera nämnderna för ökade priser och löner. Vi vill se ett Huddinge där alla får plats och möjlighet att leva ett bra liv. Vänsterpartiet satsar totalt 93,5 miljoner kronor mer än den styrande borgerliga koalitionen och de övriga oppositionspartierna. Detta kostar i vårt förslag endast 2 chipspåsar i månaden för en medelinkomsttagare. Chips är onyttigt, en fungerande välfärd är däremot väldigt nyttigt, för alla.


Idag, den 12/6, hålls budgetdebatten i Huddinge kommunfullmäktige. Vänsterpartiet har lagt ett väl avvägt förslag till mål och budget för att ta ansvar för en växande kommun där välfärden måste hänga med i utvecklingen. Det är en budget där vi tar ansvar för att göra nya satsningar, men också att se till att kompensera nämnderna för ökade priser och löner. Vi vill se ett Huddinge där alla får plats och möjlighet att leva ett bra liv. Vänsterpartiet satsar totalt 93,5 miljoner kronor mer än den styrande borgerliga koalitionen och de övriga oppositionspartierna. Detta kostar i vårt förslag endast 2 chipspåsar i månaden för en medelinkomsttagare. Chips är onyttigt, en fungerande välfärd är däremot väldigt nyttigt, för alla.

Läs hela Vänsterpartiets budgetförslag för 2018:
Förslag till mål och budget för Huddinge 2018 – V-förslag

Kopiera länk