Aktiviteter

Pressmeddelande: Vänsterpartiet inleder #dialoghuddinge

Nästa år är det val. Vänsterpartiet är ett parti för och av vanligt folk.  Därför inleder Vänsterpartiet Huddinge nu kampanjen #dialoghuddinge.
– Tanken med Dialog Huddinge är att Vänsterpartiet vill träffa Huddingeborna och prata med dem om vad de vill förbättra eller förändra med sin kommun, berättar Niklas Bougt, ordförande för Vänsterpartiet i Huddinge.

Enkätsvaren från Huddingeborna kommer att vara anonyma för att ingen ska känna att det är jobbigt eller obehagligt att svara på frågorna.
– Det vi vill göra är att höra Huddingebornas röster. Det är allt för sällan som vi politiska partier lägger örat mot marken och har en direkt och uppriktig dialog med kommunmedborgarna. Det här är ingen valkampanj, det är ett sätt för oss att med hjälp av Huddingebornas egna idéer förbättra Huddinge kommun, vissa av förslagen leder säkerligen fram till parlamentariska initiativ, säger Nujin Alacabek, oppositionsråd för Vänsterpartiet och 2:e vice ordförande i kommunstyrelsens demokratiberedning.

Kampanjen tjuvstartades med Röd Lördag i Huddinge centrum den 25/11. Vi kommer nu att fortsätta samla in Huddingebornas förslag, tankar och idéer. Det kommer även att vara möjligt att skicka sina tankar och idéer via mail till Vänsterpartiet eller via sociala medier genom hashtagen #dialoghuddinge.
– Det känns väldigt bra att få göra politik på det här innovativa sättet, avslutar Niklas Bougt.

Mer information finns på kampanjsidan: #dialgohuddinge

För mer information:
Nujin Alacabek (V)
Oppositionsråd
Telefon: 070 436 0275
Mail: [email protected]

Niklas Bougt (V)
Ordförande
Telefon: 070 767 7680
Mail: [email protected]

Jonas Lundgren (V)
Politisk sekreterare
Telefon: 073 535 7576
Mail: [email protected]

Kopiera länk