Uncategorized

Medlemsmöte den 18 maj: bostadspolitik och (v)-budget

Alla medlemmar i Vänsterpartiet Huddinge är välkomna på medlemsmöte onsdagen den 18 maj. Temat för kvällen är bostadspolitik

Bostadsbristen i Sverige är stor, särskilt bland ungdomar. Huddinge är inget undantag. Hur ska bostadsbristen lösas och hur kan vi i Vänsterpartiet Huddinge jobba för en bättre bostadssituation i kommunen?

Vi har bjudit in Clara Lindblom, som är aktiv i Hyresgästföreningen och i Vänsterpartiet i Stockholms stad med bostadspolitik. Clara är en inspirerande föreläsare, missa inte chansen att komma och lyssna på henne och diskutera de viktiga bostadsfrågorna!

Vänsterpartiet Huddinges budgetförslag för kommunen
Under medlemsmötet kommer vi också att ta upp Vänsterpartiets förslag till budget för Huddinge kommun 2012. Kommungruppen har utsett en arbetsgrupp för att jobba fram ett förslag på budget till medlemsmötet. De kommer att presentera ett förslag på satsningar och prioriteringar.

Vad tycker du att vi ska satsa på i kommunen? Fler lärare, mindre barngrupper i förskolan, bättre öppettider på biblioteken? Kom och ge oss din synpunkt, så att vi kan presentera ett budgetförslag som hela Vänsterpartiet Huddinge står bakom!

Tid: 18 maj, 18.00
Plats: Amelinrummet på ABF Huddinge, Kommunalvägen 26
Frågor? Hör av dig till Elisabeth Biström: 08-53530149, elisabeth.bistrom(a)huddinge.se

Kopiera länk