Uncategorized

Trevlig sommar!


Kampen för jämlikhet tar aldrig semester, men det gör Vänsterpartiet Huddinges politiska sekreterare under juli månad. Därför kommer hemsidan att vara ouppdaterad fram till början av augusti. Då är vi tillbaka, med aktiviteter för medlemmar och intresserade, med skarpa förslag i kommunen och ute på gator och torg för jämlikhet och rättvisa. Hösten med Vänsterpartiet Huddinge kommer bland annat att bjuda på dörrknackning i Vårby, aktiviteter på Demokratidagarna och mycket annat.

Om du inte vill vänta tills i höst för att aktivera dig, kanske du vill vara med på någon av de här aktiviteterna i sommar?

1-7 augusti – Stockholm Pride
Den första veckan i augusti är det Pride, och självklart kommer Vänsterpartiet Storstockholm att finnas på plats. Årets tema är öppenhet och i år är firandet flyttat till Kungsträdgården. Den stora prideparaden avgår från Zinkensdamms IP kl. 13.00, och självklart har Vänsterpartiet och Ung Vänster en sektion i paraden. Välkomna att gå med oss!

13 augusti – Lasses sommartal
Lasse Ohlys sommartal på Strömmenstorget i Gnesta är en årlig begivenhet, dit alla som vill komma är välkomna. Det går en gratis buss från Piperska muren kl 10.30, åter 14.15. Om du vill göra en trevlig utflykt till Gnesta tillsammans med massor av andra vänsterpartister från distriktet, anmäl dig till [email protected] (för plats i bussen)

28 augusti – Välfärdsmanifestation
En bred manifestation med välfärden i fokus, där Vänsterpartiet är medarrangör, håller på att planeras. Den kommer att protestera mot regeringens nedskärningar men framförallt ska den lyfta de positiva med den välfärd vi har och det som vi vill utveckla den till. Manifestationen äger rum 28 augusti på Sergels torg. Mer info kommer i slutet av sommaren.

Här kan du läsa hela vårt kalendarium för sommaren.

Ha en trevlig sommar!

/Elisabeth Biström, politisk sekreterare

Ps: Missa inte Lasse Ohlys sommarprat i P1 Sommar, den 25 juli kl. 13.00

Kopiera länk