Uncategorized

Bygg hyresrätter!

BostadsflygbladDet måste byggas minst 300 hyresbostäder per år i Huddinge, (alltså hälften av alla bostäder). Kommunen måste vara aktiv i att söka upp markägare och förmå dem att överge bostadsrätter och istället bygga hyresrätter. 

BostadsflygbladDet måste byggas minst 300 hyresbostäder per år i Huddinge, (alltså hälften av alla bostäder). Kommunen måste vara aktiv i att söka upp markägare och förmå dem att överge bostadsrätter och istället bygga hyresrätter. 

Storängen är ett bra områden att bygga hyresbostäder i. Där finna Tekniska nämndhuset på kommunal mark. Sedan är det nästan enbart privata fastighetsägare och åt de företagen behöver alternativ mark ordnas.

Ladda ner vår pinfärska bostadsflyer. Skriv ut och ta med till jobbet eller skolan och dela ut till vänner och bekanta. Hjälp oss att påverka för att mer hyresrätter ska byggas!

Kopiera länk