Aktuellt

Jonatan Spejare tackar för sig

jonatan_porträtt3Hej och god fortsättning på det nya året till alla ni medlemmar i Vänsterpartiet Huddinge!

Hej och god fortsättning på det nya året till alla ni medlemmar i Vänsterpartiet Huddinge!

De senaste två åren har ni gett mig förtroendet att vara partiföreningens ordförande. Det har varit en ära och ett nöje, men nu känner jag att det är dags för mig att fokusera på andra saker och lämna över stafettpinnen till någon annan. Jag vill uppmana alla i föreningen att inför vårt årsmöte den 14 februari nominera kandidater till den nya styrelsen. Jag är helt övertygad om att det finns enorma talanger ute i bland er i kommunen, så om du själv har lust eller vet någon som du tror skulle passa bra att driva föreningens verksamhet – tveka inte att nominera!

I år har ju Vänsterpartiet också sin stora partikongress, denna gång i Örebro, där man bland annat har den ambitiösa och viktiga målsättningen att anta ett nytt ekologisk-ekonomiskt program. Även till detta går det att nominera representanter.

Behovet av en riktig, outspädd vänsterpolitik har kanske aldrig varit så stort som nu. Vi behöver internationell solidaritet som motkraft till nyfascisternas idiotiska inskränkthet, och vi behöver en socialism som kan utmana och sätta stopp för det kapitalistiska skitsystemet, de globala ekonomiska orättvisorna, samt rovdriften av planeten.

Kampen fortsätter vänner. Ta hand om varandra där ute.

/Jonatan Spejare avgående ordförande

Kopiera länk