Aktuellt

Årsmöte 2017

Den 5/2-2017 klockan 14:00 håller Vänsterpartiet Huddinge årsmöte. Årsmötet är partiföreningens högsta beslutande organ och kanske årets viktigaste möte. Under mötet väljer vi en ny ordförande och en ny styrelse. Vi väljer dessutom revisorer, valberedning och andra förtroendevalda och beslutar om den verksamhet som ska bedrivas under året. Det är dessutom ett bra tillfälle för Dig som vänsterpartist i Huddinge att träffa kamrater och umgås.

Vi kommer att bjuda på vegetarisk pajbuffé och fika!

Vid frågor, anmälan om allergier eller för att skicka en motion till årsmötet (senast den 20/1-2017), maila till [email protected]!

Vid frågor, anmälan om allergier eller för att skicka en motion till årsmötet (senast den 20/1-2017), maila till [email protected]!

Kopiera länk