Aktiviteter

Handlingar till årsmöte

Den 8/2 håller Vänsterpartiet i Huddinge årsmöte. Årsmötet är partiets lokalförenings högsta beslutande organ och där väljer vi bland annat ny styrelse och ordförande samt diskuterar året som gått och vad vi ska arbeta med under det kommande året.  Ett årsmöte är också ett trevligt och bra tillfälle att träffa andra vänsterpartister i Huddinge, så även för nya medlemmar kan det vara ett bra och trevligt första möte för att engagera sig! Nedan hittar du alla de handlingar du behöver till årsmötet.

Förslag till dagordning för årsmöte 2020
Verksamhetsberättelse för 2020
Ekonomisk berättelse
Verksamhetsplan
Revisionsberättelse
Valberedningens förslag till styrelse och revisorer

Årsmötet äger rum på ABF-huset i centrala Huddinge, Kommunalvägen 26. Mötet startar kl. 13.00.
Alla medlemmar i Vänsterpartiet Huddinge har närvaro,- yttrande,- förslags,- och rösträtt på årsmötet.

Här följer ett meddelande från en av två ordföranden i Vänsterpartiet Huddinge, Roger Alis:

Hej kamrater!
Jag vill, tillsammans med styrelsen önska er hjärtligt välkomna till Vänsterpartiet Huddinges årsmöte den 8e februari!

Verksamhetsåret som gått har enligt mig varit ett år som präglats av mognad från vår förening. Det här året har vi haft många medlemmar som har blivit mer bekväma i sina roller som förtroendevalda, vi har tillsammans stärkt föreningen genom att utforma en gemensam verksamhetsplan både för att minska gapet som kan skapas mellan de som arbetar politiskt och de som arbetar mer med organisationen/föreningen, men också för att vara tydligare och ge en ökad insyn till vilka frågor vi faktiskt jobbar med i föreningen.

Verksamhetsåret som kommer blir ett ett vägval för Vänsterpartiet. Vi har en kommande kongress där vi tillsammans ska besluta om var vi i Vänsterpartiet står i olika frågor. Dessutom ska vi välja en ny partiledare. Inför och under kongressen så kommer starka viljor att argumentera mot varandra och det är självklart välkommet, under den här perioden är det viktigt att komma ihåg att vi alla är socialister, feminister och antirasister som står på samma sida i kampen för jämlikhet, jämställdhet och en friskare planet.

Med det sagt så hoppas jag att alla tar möjligheten att skriva motioner till kongressen som utvecklar vår politik både lokalt och nationellt. När kongressen närmar sig kommer den nya styrelsen att anordna ett medlemsmöte med fokus på motioner där alla är välkomna att diskutera och tycka till.

Men nu närmast har vi årsmöte, och jag hoppas att så många som möjligt dyker upp!

Roger Alis,
Ordförande
Vänsterpartiet Huddinge

Kopiera länk