Uncategorized

Kom och prata skolpolitik med Rossana Dinamarca

Rossana Dinamarca

Rossana Dinamarca som sitter i riksdagen och är utbildningspolitisk talesperson för Vänsterpartiet, kommer till Huddinge den 17 mars för att prata om Vänsterpartiets skolpolitik. Alla medlemmar och andra intresserade är välkomna till Kommunalhuset på torsdag, klockan 18.00-19.00 för att träffa Rossana.

Skolfrågorna är viktiga och aktuella. I en undersökning som rapport gjorde för några veckor sedan, visade de hur elevernas resultat de senaste tio åren sjunkit i s.k. “socialt utsatta områden”. Vårby och Flemingsberg var två exempel i undersökningen. Trots att situationen är allvarlig i kommunen, tycks den moderatledda majoriteten inte vara beredd att skjuta till extra resurser till de elever som har störst behov av mer stöd i skolan. Hur ska vi i Vänsterpartiet Huddinge agera för att alla elever ska få likvärdiga villkor och kunskaper som ger dem samma chanser i livet? Kom gärna och diskutera de här frågorna på torsdag!

Tid: torsdag 17 mars, kl. 18.00-19.00
Plats: kommunalhuset (Kommunalvägen 28), lokal: Kajutan.
(Gå in i ingången med en stor klocka på väggen i kommunalhuset. Jag möter upp utanför strax innan 18. Ring 08-535 301 49 du kommer om du behöver hjälp att hitta).
Anmälan: anmäl dig senast onsdag den 16:e, så vet jag hur mycket fika vi ska köpa och hur många platser vi behöver. Anmäl dig till [email protected]

Hoppas vi ses på torsdag!

/Elisabeth Biström
Politisk sekreterare

Kopiera länk